18 september 1970: Jimi Hendrix overlijdt.

Vandaag is het 41 jaar geleden dat…
Op 17 september 1970 overlijdt gitarist Jimi Hendrix in Londen. Hij raakt in coma als gevolg van het drinken van wijn en het nemen van slaapmiddelen. Hij wordt door zijn vriending Monika Danneman bewusteloos gevonden in haar appartement in Notting Hill en sterft even later in een ambulance op weg naar het ziekenhuis. Hendrix is één van de meest invloedrijke gitaristen aller tijden. Bekende nummers van Jimi zijn Hey Joe, The wind cries Mary, All along the Watchtower en Little Wing. Jimi Hendrix is 27 jaar geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>