31 augustus: Prins Diana verongelukt in Parijs.

Vandaag is het 14 jaar geleden dat…
Op 31 augustus 1997 overlijdt Diana Frances Spencer, prinses van Wales, samen met haar vriend Dodi Al-Fayed en hun chauffeur bij een auto-ongeluk in de Alma-tunnel in Parijs. Ondanks geruchten over een samenzwering concluderen alle rapporten en onderzoeken dat het ongeluk te wijten is aan de chauffeur die te veel alcohol had gedronken en de controle over zijn voertuig verloor in een poging om met hoge snelheid de achtervolgende fotografen te ontlopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>