16 augustus: Elvis Presley overlijdt.

Vandaag is het 34 jaar geleden dat…
Op 16 augustus 1977 sterft Elvis Aaron Presley op 42-jarige leeftijd aan een hartaanval. Elvis stond bekend als de koning van de rock ‘n roll of kortweg The King. Elvis viel op door zijn controversiële, heupwiegende optredens, de combinatie van blank uiterlijk en het zingen met een zwarte stem. Hij was getrouwd met Priscilla Ann Beaulieu en ze hadden een dochter, Lisa Marie. Na de scheiding ging het langzaam bergafwaarts met the King: ongezonde leef- en eetgewoontes en excessief medicijngebruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>