21 mei: Geboortedatum Arno Hintjens.

Vandaag is het 62 jaar geleden dat…
Op 21 mei 1949 wordt Arno in Oostende als Arnaud Charles Ernest Hintjens geboren. Arno was aanvankelijk kok en had rond 1970 zijn eerste groep Freckle Face. Daarna volgde Tjens Couter en de grote doorbraak kwam met TC Matic. Hun grootste hits zijn Oh la la la, Putain, putain en Elle Adore le Noir (Pour Sortir le Soir). In 1986 ging Arno solo. Als solo-artiest had hij hits als Cold Sweat, Bathroom Singer en Les filles du bord de mer. Arno zingt in het Frans, Engels en het Oostends dialect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>