23 april: Geboorte- en sterfdatum William Shakespeare.

Vandaag is het 447 jaar geleden dat…
Op 23 april 1564 wordt de Engelse toneelschrijver en dichter William Shakespeare geboren in Stratford-on-Avon. Hij wordt door velen gezien als de grootste auteur die Engeland ooit heeft voortgebracht. Shakespeare schreef tragedies en komedies. Hij werd over de hele wereld bekend om zijn toneelstukken en gedichten, zijn rijke beeldspraak en beroemde personages zoals Hamlet, Lady Macbeth, of Romeo en Julia. Hij overleed op 23 april 1616.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>