Traffic Visualize – Bekijk hoe groot een website daadwerkelijk is

Traffic Visualize’ is een gratis internetservice waar men snel en gemakkelijk kan bekijken hoeveel dagelijkse bezoekers een website heeft. Veel webmasters gebruiken deze dienst om inzicht te krijgen bij de concurrent. Met wie hebben zij te maken? En hoe groot is de betreffende concurrentie?

Voor mensen met een mindere kijk op internet worden de resultaten op een visuele manier gepresenteerd. De bezoekersaantallen worden gevisualiseerd door ze te vergelijken met landen die een vergelijkbare bevolking tellen. Ze worden verder in perspectief gezet door het te vergelijken met een beeld dat onze hersenen gemakkelijk kunnen begrijpen. Grote aantallen zijn duidelijker te begrijpen als dit met iets vergeleken kan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>