23 oktober: Disney World opent in Orlando

Vandaag is het 39 jaar geleden dat…
Op 23 oktober 1971 opent Disney World in Florida. Disney MGM Studios is een van de Disney parken gebaseerd op hun TV shows en het maken van de film. Disney’s Magic Kingdom is het meest beroemde en tevens grootste Disney park vol met attracties, restaurants en winkels allemaal gebaseerd op Disney thema’s. Dit is het eerste Disney Park dat in Disney World Orlando gebouwd is. In Disney’s Epcot Theme Park heb je Future World en World Showcase. Future World gaat over innovaties en uitvindingen terwijl World Showcase de culturen van 11 landen biedt. Pleasure Island is downtown Disney’s area met dancings en nightclubs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>